top of page
Vyhledat
  • Monika

Toskánska svadba ako z rozprávky

Zamilovaná dvojica, čarovné prostredie toskánskeho vidieka, vaši najbližší, ľúbezný zvuk flauty, chutné jedlo a slnečný deň. Čo viac si priať, aby váš deň "D" bol dokonalý?


Dominika a Tomáš si pre svoj veľký deň zvolili toto romantické miesto uprostred toskánskeho vidieka. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete ako prebiehal ich svadobný deň.

Snúbenci spolu s ich najbližšími boli ubytovaní v oblasti Chianti, v súkromnej vilke s bazénom, kde si niekoľko dní užívali teplé lúče septembrového slnka a spoločne strávené chvíle. Svadobčania si pobyt v Toskánsku obohatili návštevou Florencie a niekoľkých ďalších stredovekých mestečiek v okolí, ktoré určite stoja za návštevu.



Nevesta so ženíchom začali svadobný deň chutnými toskánskymi raňajkami, po ktorých sme v doobedňajších hodinách s našim zamilovaným párom nafotili sériu fashion fotografií v okolí vilky, pri ktorej sa obaja výborne zabavili. A boli naozaj dokonalí!



Po fotení si snúbenci urobili prestávku na ľahký obed a po obede nasledovali svadobné prípravy nevesty a ženícha, ako inak, v oddelených spálňach. Dominika zvolila jemný nežný look, o ktorý sa postarali šikovné dievčatá z nášho svadobného tímu, a ktorý iba podčiarkol jej krásne črty. Zvlnené rozpustené vlasy a make-up v púdrových farbách boli navyše v dokonalom súlade s jej romantickými svadobnými šatami...



A nadišiel ten veľký moment, keď ženích netrpezlivo očakával príchod svojej vyvolenej, ktorá sa za ľubozvučných tónov harfy a flauty ako čarovná víla blížila pomalým krokom až k miestu obradu s nekonečným výhľadom na toskánsky kraj.



Bezprostredne po svadobnom obrade a gratuláciách mladomanželom nasledoval slávnostný prípitok, ktorý otvoril gurmánsku časť svadobného dňa.



Kým si ostatní svadobčania pochutnávali na prvotných dobrotách servírovaných formou bufetových stolov, snúbenci sa odobrali na portrétne fotenie vo dvojici.



Po návrate už na snúbencov čakal krásne prestretý svadobný stôl a rôzne toskánske delikatesy ako tortellini s bazalkovým pestom a hľuzovkou, či rizoto s cukinami, mätovým krémom a fetou, alebo hovädzia tagliata s mladými zemiakmi, kvalitné toskánske víno a na záver neodmysliteľná svadobná torta - millefoglie s čerstvým ovocím.



Myslím, že šťastné tváre svadobčanov na fotkách hovoria samé za seba, ak by ste sa ale predsa len chceli presvedčiť o tom, že Dominika s Tomášom prežili v Toskánsku naozaj nezabudnuteľné chvíle, prečítajte si nevestinu recenziu pre nás:



Veľká vďaka


































Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post

Prihláste sa na odber našich noviniek   

Ďakujeme za odoslanie!

bottom of page