top of page
Vyhledat
  • Monika

Intímna svadba v Toskánsku

Milé nevestičky, keďže momentálna situácia so svadbami je veľmi neistá a opatrenia spojené s koronavírusom sa menia pomaly každý týždeň, prinášam vám zopár tipov na to, aký druh svadby v Toskánsku ideálne zvoliť na tento rok. Ide o tzv. mikro svadbu, ktorá sa medzi nevestami veľmi osvedčila aj minuloročnú sezónu.


ČO VLASTNE ZNAMENÁ INTÍMNA SVADBA?

Intímna svadba je starodávny obrad, ktorý sa v posledných rokoch opäť dostáva do módy aj tu u nás v Toskánsku. Ide o typ svadby, pri ktorom sa dvaja zamilovaní zosobášia za prítomnosti sobášiaceho alebo malého kruhu priateľov či rodiny!

V minulosti mladí ľudia, ktorí prežívali lásku zakázanú a obmedzovanú vlastnými rodinami, utiekli, aby sa tajne zosobášili a mohli tak oficiálne spečatiť svoj zväzok, a práve tomuto starodávnemu gestu vzbury a odvahy vďačíme za intímny typ svadby. Nie je romantické, koľko lásky je sa skrýva za touto tradíciou?


PREČO SA ROZHODNÚŤ PRÁVE PRE INTÍMNU SVADBU?

Mnoho párov si vyberá tento typ obradu, pretože ich nenadchýna myšlienka veľkej svadby a uprednostňujú intímnu, komornú atmosféru. V žiadnom prípade si ale takýto intímny obrad v kruhu najbližších nepredstavujte ako chudobnú svadbu! Svadobná ceremónia získava exkluzívnu atmosféru a páry si často vyberajú vysnívané miesta, ako sú romantické pláže, renesančné mestá ako napríklad Florencia či toskánsky vidiek, aby svadbu mohli rovno spojiť aj so svadobnou cestou, na ktorú sú Toskánsko či iné časti Talianska ako stvorené. A práve pre tento typ svadby sa rozhodli aj Barborka s Erikom, ktorí milujú Taliansko, takže jednoznačnou voľbou ako späčatiť ich lásku, bola intímna svadba medzi olivovníkmi na toskánskom vidieku.



AKÉ VÝHODY MÁ INTÍMNA SVADBA?

Pri tomto type obradu predídete všetkým praktickým a logistickým ťažkostiam, ktoré sa vyskytujú pri organizovaní veľkých svadieb, a aj náklady sú evidentne nižšie. Ušetrené peniaze môžete investovať do svadobných šiat, do kvetinovej výzdoby alebo na svadobnú cestu.

Ďalšou výhodou, ktorá by sa nemala podceňovať, je čas: vďaka malému počtu pozvaných hostí je možné intímnu svadbu v Toskánsku zorganizovať aj v priebehu dvoch-troch mesiacov!






Ak aj ty snívaš o intímnej svadbe v Toskánsku či v iných kútoch Talianska, kedykoľvek nás nezáväzne kontaktuj a veľmi radi ti poskytneme bližšie informácie.








613 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post

Prihláste sa na odber našich noviniek   

Ďakujeme za odoslanie!

bottom of page