top of page
Vyhledat
  • Monika

Splnený sen v Toskánsku




Aj napriek všetkým úskaliam, ktoré nám priniesol minulý rok, sa Renatke a Tomášovi splnil ich septembrový toskánsky sen. Svadbu začali plánovať práve počas prvej vlny pandémie a, samozrejme, nebolo najjednoduchšie ju zorganizovať tak, ako bolo pôvodne naplánované. Nakoniec však, s trochu väčším úsilím, sa nám pre nich podarilo vykúzliť takúto nádheru.





Svadba prebiehala v úzkom kruhu najbližšej rodiny v súkromnej vilke neďaleko mestečka San Gimignano, ktoré je vo svete preslávené ako toskánsky Manhattan vďaka svojim nespočetným vežiam, ktorými sa pýši.






Už od rána vládla príjemná a uvoľnená atmosféra a modré nebo bez jediného obláčika a teplé lúče septembrového slnka iba pridali na dobrej nálade svadobčanov. Obaja snúbenci sa na sobáš pripravovali oddelene v samostatných izbách vilky, o to väčšie prekvapenie a radosť to bola pre Tomáša vidieť Renatku prichádzať ku slavobráne, pri ktorej ju už ženích netrpezlivo čakal.





Renatka a Tomáš si svoje toskánske "sì" povedali priamo v záhrade vilky pri kvetinovom oblúku zdobenom olivovými halúzkami a jemnými kvietkami s čarovným výhľadom na okolitú toskánsku krajinu lemovanú majestátnymi cyprusmi a opunciami. Svadobný obrad bol sprevádzaný jemnou "serenádou" cikád a štebotom vtákov. Nič viac, a nič menej snúbencom nebolo treba k tomu, aby prežili svoju rozprávku v Toskánsku...


Verím, že vám tento príbeh lásky pomohol v rozhodovaní zrealizovať vašu svadbu v Toskánsku, a ak predsa len ešte váhate, prečítajte si milé slová nevesty Renatky, ktoré nám venovala:


Ďakujeme :-)

650 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post

Prihláste sa na odber našich noviniek   

Ďakujeme za odoslanie!

bottom of page